Betalte undersøgelser - Besvar online undersøgelser og tjen ekstra penge.

Tjen op til 50 kr. pr. undersøgelse, gavekort og gratis produkter. Underholdende, let og gratis!

 • Få kontant udbetaling via Paypal eller et gavekort fra dine favorit brands.
 • Tjen op til 50 kr. pr. undersøgelse med de bedste undersøgelsespaneler i Danmark.
 • Mere end 60.000 danskere får allerede penge fra os, grib chancen!
Tjen penge nu!
Tilmeld dig på 30 sekunder!
Køn*
Fødselsdato*
Tilmeld dig gratis og tjen penge!
 • Få kontant udbetaling via Paypal eller et gavekort fra dine favorit brands.
 • Tjen op til 50 kr. pr. undersøgelse med de bedste undersøgelsespaneler i Danmark.
 • Mere end 60.000 danskere får allerede penge fra os, grib chancen!
Sidst opdateret: 22. august 2018

Betalte undersøgelser - Sådan kommer du igang!

Det er nemt og hurtigt at komme igang! For at deltage i betalte undersøgelser skal du tilmelde dig de paneler, der foretager undersøgelserne. Hos Surveybee har vi gjort det let for dig ved at samle de legitime og godt betalende paneler. Det er 100% gratis at tilmelde sig igennem Surveybee!

For at tilmelde dig hos os skal du blot indtaste dine personlige informationer, vælge antallet af paneler du ønsker at modtage undersøgelser fra, aktivere din profil og så er du klar til at tjene penge på betalte undersøgelser

Tilmeld dig betalte undersøgelser med Surveybee!

Vil du have at din mening om produkter og reklamer bliver hørt? Så er betalte undersøgelser den bedste måde at gøre det. Undersøgelserne bliver sendt ud af virksomheder der med glæde vil betale dig for din mening, så de kan forbedre deres produkter.

Hos Surveybee har vi samlet de lovlige paneler der udbyder de bedst betalende undersøgelser. Du bestemmer helt selv hvilke paneler og hvor mange du vil tilmelde dig.

 

De bedst betalende undersøgelser

Hos Surveybee bruger vi meget tid på at finde de absolut bedste betalte undersøgelser til dig. Hvilket betyder at du let og gratis kan tilmelde dig de undersøgelsespaneler, der er lovlige og tilbyder dig flest penge for undersøgelser. Du bestemmer helt selv hvilke og hvor mange du vil tilmeldes, herunder kan du se hvilke paneler vi tilbyder dig at blive tilmeldt.

 

Tilmeld dig trygt undersøgelser med Surveybee

Vores team går meget op i at dine oplysninger er i sikkerhed. Derfor giver hverken Surveybee eller panelerne din sensitive information videre. Du vil ligeledes være anonym igennem alle online undersøgelser. Ydermere, tjekker vi at alle vores paneler er lovlige så du ikke bliver snydt for de penge du tjener.

 

Top paneler
 • LifePoints

  LifePoints

  Bliv en del af verdens førende undersøgelsespanel! Det er gratis at tilmelde sig og du kan hurtigt tjene penge hos Global Test Market, uden bekymringer.

 • M3 Panel

  M3 Panel

  Tilmeld dig hos M3 Panel og optjen point til lækre gaver! Når du er af medlem af M3 Panel, modtager du spørgeskemaer, som du kan udfylde på din smartphone, tablet eller på din computer.

 • OpinionsLand

  OpinionsLand

  Opinionsland er ikke blot et panel der med glæde belønner dig for din mening, de giver dig ligeledes mulighed for at støtte velgørenhed uden at det koster dig en krone!

 • Danske Meninger

  Danske Meninger

  Bliv en del af Danske meningers anerkendte undersøgelsespanel, det er gratis og du kan let tjene penge til bl.a. Zalando, Matas og CDON!

 • MOBROG

  MOBROG

  Tilmeld dig hos Mobrog og bliv del af et fællesskab af 2.000.000 medlemmer på verdensplan. Deltag i spændende undersøgelser og optjen belønninger ved, at dele netop din mening. Det er gratis at tilmelde sig, så skynd dig at blive en del af fællesskabet!

 • Wilke

  Wilke

 • GfK Mini-Danmark

  GfK Mini-Danmark

  Gfk Danmark har et hav af undersøgelser du kan tjene penge på! Du vil til tider modtage undersøgelser der er utraditionelle og underholdende. De venter på din mening, så skynd dig at blive tilmeldt!

 • i-Say

  i-Say

  Tilmeld dig Ipsos iSay - Tag undersøgelser, del dine meninger, få indflydelse på fremtiden! Ipsos iSay giver dig muligheden for at få indflydelse på brands, medier, politik og meget mere! Din mening kan gøre en forskel, og du kan blive belønnet for den med Ipsos iSay.

FAQ
?

Betalte undersøgelser er undersøgelser sendt ud af virksomheder, for at de kan udvikle deres produkter efter brugernes behov. Da din mening er essentiel for virksomheden, belønner de dig med penge, gavekort eller produkter.

?

Mængden af penge du kan tjene på at besvare online undersøgelser afhænger primært af, hvor mange paneler du skriver dig op til, og hvor meget tid du ligger i det. Antallet af undersøgelser du modtager fra hvert panel kan svinge meget. Vil du sikre dig, at du får så mange som muligt, anbefales du at tilmelde dig flere paneler.

For at få flere undersøgelser kan du med fordel udfylde din profil så detaljeret som muligt. Dette er en god idé, fordi panelerne bruger din profil, til at se om du passer på undersøgelsens målgruppe, før de sender dem ud. Har du ikke udfyldt noget, er der stor chance for, at du kun vil modtage meget få undersøgelser.

Hvis du ønsker at bruge mere tid på undersøgelser, så du kan tjene mere, kan du altid besvare undersøgelser, når du venter på bussen, står i kø i supermarkedet eller andre steder, hvor du alligevel bare venter.

?

Når du besvarer en undersøgelse, vil du modtage et antal points på din konto. Når du har nok points, kan du veksle dine points til gavekort, kontanter, produkter eller donere dem til velgørenhed. Du bestemmer naturligvis helt selv, hvordan du vil belønnes.

Vælger du at bruge dine points på et gavekort, vil det enten blive sendt med posten eller over mail. Produkter vil blive sendt med posten, og kontanter vil du oftest få ind på din Paypal konto.

Antallet af points du får for hver undersøgelse afhænger for det meste af længden på undersøgelsen. Det kan dog ligeledes afhænge af, hvad undersøgelsen indebærer. Skal du eksempelvis registrere dine daglige indkøb, vil du for det meste få flere penge, end hvis du besvarer en online undersøgelse.

?

Når du deltager i betalte undersøgelser, kan du helt selv bestemme, hvor du vil gøre det fra, da det hele er online. Så du kan sidde hjemme i sofaen og tjene ekstra penge til en tur i biografen, gavekort til shopping eller blot en gratis kaffe på den lokale café.

Alle betalte undersøgelser vil du modtage fra panelerne, på din private mail. Det eneste du skal bruge er en mobil, tablet eller computer og naturligvis internetadgang.

Det er 100% gratis at tjene penge på at besvare undersøgelser, vores partnere vil aldrig bede dig om penge. Det er dig der skal betales og ikke omvendt. Da vi kun arbejder med legitime paneler, vil du ikke komme ud for, at at nogen prøver at fuppe dig eller beder dig betale et beløb for at deltage.

?

Det kræver ikke nogle specielle kompetencer at tjene penge på betalte undersøgelser. Det eneste du skal er at besvare undersøgelser ud fra din egen personlige mening. Det er derfor ligegyldigt, om du er mand eller kvinde, ung eller gammel. Det eneste du skal gør for at tjene penge på dette er at tilmelde dig og have en computer eller mobil med internetadgang.

?

Hos Surveybee vil vi altid beskytte dine personlige oplysninger. Vores partnerpaneler vil ligeledes behandle disse informationer fortroligt. Panelerne bruger udelukkende din information til at screene dig til undersøgelser, så de ved om du er i målgruppen. De bruger dem naturligvis også til at udbetale dine belønninger.

?

Din tilmelding til betalte undersøgelser er ikke bindende, og du kan derfor afmelde dig, når du vil. Du er ligeledes ikke tvunget til at besvare et bestemt antal undersøgelser hver dag. Du vil naturligvis tjene mere, jo flere undersøgelser du besvare.

Ønsker du at afmelde dig fra panelerne, gør du blot dette på deres hjemmeside. Du kan ligeledes afmelde dig Surveybee til hver en tid, blot ved at klikke unsubscribe i mailen du har fået fra os.

?

Du kan besvare undersøgelser, når det passer dig. Du er derfor ikke presset til at tage undersøgelsen, mens du er på arbejde. Dette gør det til en utrolig let måde at tjene penge på. Du kan eksempelvis besvare undersøgelser, når du sidder i bussen eller toget på vej hjem fra job.

Du skal naturligvis huske, at der er et maks på, hvor mange mennesker de har brug for til hver besvarelse. Derfor kan det være en god idé ikke at vente en uge med at besvare den, da den i så fald højst sandsynligt vil være lukket igen. Prøv så vidt muligt at besvare undersøgelser samme dag de kommer, for at sikre en plads.

Virksomheder bruger disse undersøgelser til at udvikle deres produkter, så de passer endnu bedre til dine behov. Derfor er din mening vigtig for dem. Så hvis du har en masse ideer for hvorledes produkter og reklamer kan gøres bedre, burde du deltage i online undersøgelser.

Hvis du har andre spørgsmål

I tilfælde af at du har andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@surveybee.dk. Vi er klar til at besvare dine spørgsmål mandag - fredag, fra kl. 08:30 til 16:00. Vi bestræber os på altid at besvare din henvendelse indenfor 1-3 hverdage.  

Do’s & Don'ts indenfor betalte undersøgelser

Opretter du en Paypal, behøver du ikke opgive din kontoinformation til undersøgelsespanelet. Således er din egen konto i sikkerhed, og du kan samtidig holde øje med, hvor meget du har tjent på betalte undersøgelser, igennem din Paypal konto.

Der kan være forskel på, hvordan panelerne belønner dig for at besvare undersøgelser. Nogle paneler betaler dig kontant igennem Paypal, og andre belønner dig med gavekort, produkter eller giver dig muligheden for at donere penge. Find ud af hvordan du ønsker at blive belønnet, og vælg de paneler der kan tilbyde dig dette. Det kan ligeledes være en god idé at se, om de gavekort de tilbyder er til en forretning, du vil handle i.

Antallet af undersøgelser som panelerne sender ud kan svinge meget fra uge til uge. Vil du tjene så meget som muligt, er det derfor en god idé, at du tilmelder dig flere paneler. Jo flere paneler du er tilmeldt, jo større er chancen for, at du vil have minimum én undersøgelse om ugen.

Besvarelserne på de undersøgelser du tager bruges af virksomheder til at udvikle deres produkter, så de passer bedre til brugernes behov. Svar derfor altid ærligt, så vi kan få flere produkter, der kan gøre hverdage lettere og sjovere.

De fleste får i forvejen rigtige mange mails hver dag. For at sikre at undersøgelserne ikke forsvinder mellem reklamer og spam, kan det være en god idé at lave en mail kun til undersøgelser. Det vil ligeledes gøre det lettere for dig at holde øje med, hvor mange undersøgelser du har modtaget og besvaret.

Panelerne har et bestemt antal besvarelser, de skal bruge til hver undersøgelse. Venter du en uge med at besvare undersøgelsen, risikerer du, at de allerede har fået de besvarelser de skal bruge. Derfor er det en god idé at tjekke sin mail dagligt, så du kan sikre dig at få del i de betalte undersøgelser.

Når du besvarer undersøgelser, er det panelerne der skal betale dig og ikke omvendt. Du kan desværre risikere at ramme ind i et panel, der prøver at snyde dig. De kan eksempelvis bede dig om et startgebyr, og når det er betalt, hører du aldrig fra dem igen. Du vil derfor ikke kun miste penge, men du vil heller ikke tjene penge. Hos Surveybee har vi sikret os kun at have legitime paneler, så du trygt kan tjene penge på betalte undersøgelser.

Du vil ikke blive rig på at besvare betalte undersøgelser. Det er udelukkende for at tjene ekstra lommepenge. Nogle virksomheder tilbyder dig flere tusind kroner, men der er stor chance for, at disse virksomheder vil snyde dig for penge. Vi anbefaler derfor, at du holder dig til paneler, der tilbyder en realistisk belønning for dine besvarelser.

Det kan tage lidt tid at samle penge til et gavekort eller en udbetaling, men hav tålmodighed og besvar så mange undersøgelser du kan.

Mød holdet

Mark Thorsen CEO
Kasper Nielsen Head of IT
Kasper Henningsen Software Developer
Aris Vourvoulias Head of Content & Publishing
Denise Joy Communication Manager